Selecteer een pagina

Jeanine Groeneweg heeft iets met kleuren

Als hoog sensitief kind was Jeanine Groeneweg haar interesse in de mens zijn denkwijze, ingesteldheid en levenshouding reeds vroeg zichtbaar.
In 1994 heeft ze een training gevolgd bij Dale Carnegie, buiten het behaalde Diploma heeft ze tijdens deze training twee prijzen behaald voor menselijke relatie – een prijs voor communicatie en de ereprijs.

Ze volgde ook verschillende workshops, cursussen en trainingen en behaalde verschillende certificaten/diploma’s o.a. Energetische anatomie, Energetisch coach, Script-As-Begeleider, Aromatherapie, Edelsteentherapeut, verschillende massageopleidingen waaronder o.a. Master in Chakra Stone Massage, gecertificeerd Herbalpad trainer bevoegd om massagetrainingen / workshops te geven in België, gecertificeerd Moorstempel trainer bevoegd om workshops / massagetrainingen te geven in België.

Nu werkt ze in haar praktijk met individuele sessies (coaching) en ondersteunt ze mensen met bewustwording en zelfontplooiing. Het opleiden van Groenhove-Coachen, Chakratherapeuten en Energetische therapeuten is een levensmissie.

Bibliografie:

De Groenhove Methode (2019) Hoe kleuren ons leven beïnvloeden. Meer…