Selecteer een pagina

Raymond Rombout schrijft

Raymond Rombout schrijft al heel zijn leven en niet enkel over James Bond en Arturo Dias maar over alles waar hij een mening over heeft.

Hij werd geboren in Borgerhout, is opgegroeid in Mechelen en bloeit nog steeds in Weerde. Hij studeerde Public Relations aan het PIVA te Antwerpen en volgde avondschool Grafisch Kunsten in St.Lucas. Hij werkt sinds 1980 als redacteur voor het NMBS-tijdschrift “Het Spoor”. Daarnaast is hij ook redacteur voor Het Nieuwsblad, Belga, Misdaadauteurs.be en diverse Nederlandstalige sites over James Bond. Geen wonder, overigens, want hij wordt door diverse media aanzien als de expert over James Bond. Hij schreef er immers 4 boeken over.

Hij is ook bekend van zijn thrillers waarin Arturo Dias de hoofdrol speelt. Arturo is een detective die beseft dat hij zijn leven op orde moet krijgen. Hij laat een verleden vol morele littekens achter zich en kiest voor een resolute doorstart. De zoektocht naar zijn dochter Sara, van wie hij vervreemd is, staat daarbij centraal.

Zijn boeken werden tot op heden uitgegeven via Van Halwyck en Kramat, maar nu heeft hij beslist om zijn vierde boek in de serie op de markt te brengen via uitgeverij StoryLand en daar zijn we zeer blij om.

De Zalige Moordenaar

Zijn nieuwe boek draagt de titel: De Zalige Moordenaar en wordt verwacht in mei 2020.

Enerzijds heb je het verhaal van Mark Van Lancker, een van de tien Belgische paracommando’s die werd neergeschoten in Rwanda in 1994. In tegenstelling tot zijn makkers bracht Mark het er goed van af, dankzij de goede zorgen van een Afrikaanse familie. Uiteindelijk komt hij in Mechelen terecht waar hij zicht ontpopt tot seriemoordenaar en zo Arturo Dias achter zich krijgt.

Je leest er meer over op zijn website: https://www.raymondrombout.be/rr/nieuwe-lente-nieuwe-dias

Het is weer een spannend boek van deze meermaals gelauwerde auteur en we wensen hem veel succes.