Selecteer een pagina

Tentakels

Met Tentakels zet Ronald Verheyen weer een spannend boek voor alle leeftijden neer, want niet enkel jongeren maar ook volwassenen zullen dit boek weten te waarderen. Waarover gaat het?

 “Het boek gaat over de tiener David die zijn vader verliest vader tijdens een expeditie op zoek naar de reuzenpijlinktvis.  Zijn oom en tante die aan de Belgische kust wonen, nemen David onder hun hoede.  Dan wordt zomervakantie een echte rollercoaster van opwindende gebeurtenissen.  Tijdens een ochtendlijke jogging botst hij op transmigranten en gevaarlijke mensensmokkelaars.  Op zee gebeuren er vreemde dingen: grote scholen Humboldt pijlinktvissen maken de kustwateren onveilig.  

Ethics of Art

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad mini

On a Design Race

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad mini

De Ierse Heks

Ron Langenus

VERWACHT

Het boek vertelt het verhaal van een jonge man (Rory) en een jonge vrouw (Nan) die gevangen zitten tussen twee werelden: de Engelse wereld van de kolonisator en de (inheemse) Ierse wereld. 

Wanneer Rory bij het huis van Biddy Early komt, die in de ene wereld een heks en een ketter en in een andere wereld een heilige wordt genoemd, wordt hij verrassend onthaald. Biddy Early zal Rory haar levensverhaal vertellen (gezien door haar ogen) en Rory zal het verhaal opschrijven.

 

MEER BOEKEN

Er was eens pijn – Ingemar Francisca

Er was eens pijn – Ingemar Francisca

Er was eens pijn, een boekje over liefde en vergeving Er was eens pijn is een inspiratie zakboekje, een bundel van gedichten en korte verhalen waarin de auteur op een creatieve manier het spel tussen onze hersenspinsels en emoties weergeeft. In deze bundel geeft zij...

Lees meer
Aaybaya – Nellie Bakboord

Aaybaya – Nellie Bakboord

Aaybaya is een bundel korte verhalen verschenen in de Surinaamse krant De Ware Tijd over het leven in en rond Paramaribo. Aaybaya is een uitroep die Surinamers graag gebruiken als zij hun afkeur kenbaar willen maken.

Lees meer
Liefde Omnibus

Liefde Omnibus

In dit boek heeft StoryLand een aantal kortverhalen en poëzie, van diverse auteurs, samengebracht, die gaan over de liefde, in veel verschillende vormen en met een verschillende invalshoek.

Lees meer
Een visum voor Marina – Joris Van den Bergh

Een visum voor Marina – Joris Van den Bergh

Een visum voor Marina is een autobiografisch boek over de avontuurlijke zoektocht naar een Oekraïense  bruid. De auteur werd opgelicht, vastgehouden, kwam in levensbedreigende situaties terecht, en werd het slachtoffer van corruptie en bureaucratie.

Lees meer

BLIJF OP DE
HOOGTE !

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste uitgaven, bijzonder acties en evenementen