De aanslagen – Guido Hamerlinck

22.92

De aanslagen gaat over de moord op 5 Iraanse nucleaire wetenschappers, uitgevoerd door de Mossad (de Israëlische buitenlandse geheime dienst) tussen 2009 en 2019. Maanden research is eraan voorafgegaan. De aanslagen is fictie gebaseerd op echte gebeurtenissen. Eens je begonnen bent met te lezen, kan je niet meer stoppen.

ISBN: 9781913980436
Aantal blz.: 392
Paperback

Beschrijving

De directeur van de Mossad heeft een plan ontwikkeld om de top van het Iraans kernprogramma uit te schakelen. Twee van de beste Mossad spionnen worden uitgestuurd om de aartsmoeilijke opdracht helemaal alleen in het hol van de leeuw uit te voeren. Dankzij het netwerk van opposanten dat ze opzetten in Iran, doen ze een schokkende ontdekking die aantoont dat het nucleair programma van Iran veel verder staat dan de wereld tot dan toe kon vermoeden. Zullen ze in hun opdracht slagen, terwijl ze achternagezeten worden door de Russen?
Het verhaal gaat over de moord op 5 Iraanse nucleaire wetenschappers, uitgevoerd door de Mossad (de Israëlische buitenlandse geheime dienst) tussen 2009 en 2019. Maanden research is eraan voorafgegaan. De aanslagen is fictie gebaseerd op echte gebeurtenissen. Eens je begonnen bent met te lezen, kan je niet meer stoppen.

Guido Hamerlick is 59 en heeft een brede interesse in geopolitiek en alles wat er gebeurt achter de schermen van het dagelijkse nieuws. Hij heeft een vlot leesbare schrijfstijl en neemt de lezer mee vanaf de eerste bladzijde. Voor dit boek deed hij research in de archieven van de New York Times – Washington Post – Haaretz in Israël – Le Monde – The Guardian – De Morgen – VRT Nieuws, de Iraanse pers (vb. Mehr News – The Teheran Times ) en zelfs de archieven van het Witte Huis.

Extra informatie

Gewicht 665 g
Afmetingen 22.5 × 15 × 3.3 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De aanslagen – Guido Hamerlinck” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *