De Safari Sisters en de diamant van Katana

17.98

Twee zussen beleven de wildste avonturen tijdens een safari. Een machtige organisatie wil echter een staatsgreep plegen en de diamant van Katana stelen. Door de kapriolen van een brutaal aapje komen de zussen Juno en Zarah in het bezit van de diamant. De Safari Sisters, zoals ze zichzelf noemen, worden door een misdadig team achtervolgd, gekidnapt en gescheiden van hun ouders.

Aantal blz: 246
Vorm: paperback
ISBN: 9781913980160

Beschrijving

Synopsis

Dit boek vertelt het eigentijdse verhaal van de zussen Juno en Zarah, 14 en 12 jaar oud die terugkeren uit Kenia waar hun ouders, beiden biologen, een nieuw bestaan hebben opgebouwd. Ze landen gelijktijdig op de luchthaven van Brussel met prins Nzolé Zuberi. Tijdens het uitladen van de koffers van de prins ontsnapt er een dwergmeerkat (aapje) een geschenk dat de prins had ontvangen, uit het ruim. Even daarvoor had het aapje de diamant van Katana ontfutseld van de prins. Juno en Zarah vinden het aapje en komen zo, zonder dat ze het beseffen, in het bezit van de diamant. Een gevaarlijke bende wil ook de diamant stelen; Als ze uitvissen dat de diamant zich bij de Belgische familie bevindt, breken ze in maar vinden de diamant niet. Als de familie terug naar Kenia vertrekt, worden de meisjes bij aankomst op de luchthaven van Kenia gekidnapt. De Safari Sisters beleven de wildste avonturen in een exotisch land, maar zullen ze de diamant terug aan de prins kunnen geven?

 

Bio

Samen met zijn echtgenote Rita woont Erik Persoons in het landelijke Peer. Zijn hele leven is hij al geïnteresseerd geweest in kunst en cultuur, gaande van literatuur, theater, dans en muziek tot het gepassioneerd schrijven van blijspelen en romans. Hij is oprichter en jarenlange bezieler van een jongerenbeweging. Erik Persoons is eveneens de initiatiefnemer van het Grote Schrijfexperiment, waarin hij telkens samen met 100 jongeren een boek schrijft. De bibliografie van Erik is indrukwekkend: toneelstukken, thrillers, romans en jeugdboeken. Erik is en gepassioneerd schrijver.

Extra informatie

Gewicht 433 g
Afmetingen 22.5 × 15 × 2 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Safari Sisters en de diamant van Katana” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *