De Wuhan Connectie – H.G. Plecker

22.00

Als duiven ingezet worden voor illegaal transport van virussen voor de farma-industrie staan er levens op het spel. Voor de ene is het moord, voor de andere nevenschade of “collateral damage”, maar wat ook de intenties zijn, als je met mensen werkt is er altijd wel een kans dat het niet loopt zoals verwacht. Het thrillergehalte van dit boek is te snijden.

ISBN: 9781913980283
Paperback
Aantal blz: 390

Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

De Wuhan Connectie

Keith Brindel is CEO van het succesvolle farmaceutische bedrijf BPVV Coop, en is een gedreven liefhebber van de duivensport.

Wat heeft het ene met het andere te maken? Voor de farmaceutische activiteit heeft hij een Chinese partner die een topman is bij de Chinese Communistische Partij. Voor de hobby-activiteit heeft hij twee Chinese vrienden die topduivenmelkers zijn en geroemd worden in alle continenten. Van Wuhan tot in Brussel is de spanning te snijden.

Zijn adjunct J.C. Malva ervaart echter dat zijn CEO een duister kantje heeft dat gevaarlijk wordt als men ‘de kat bij de melk zet’. Bij hem houdt dat letterlijk in: ‘het vaccin bij het virus zetten’. De bijwerkingen beschouwt hij als normale nevenschade, waarbij de ernst doorkruist wordt met ironie en droge humor.

Voor de ene is het moord, voor de andere nevenschade of “collateral damage”, maar wat ook de intenties zijn, als je met mensen werkt is er altijd wel een kans dat het niet loopt zoals verwacht. Het thrillergehalte van dit boek is te snijden.

 

H.G. Plecker

H.G.Plecker was leraar accountancy boekhouden, zaakvoerder in een eigen bedrijf en actief in de politiek. Hugo woont in Knokke-Heist, is een man met een hart voor andere mensen en heeft steeds een luisterend oor.

H.G. Plecker maakt zijn debuut als ervaren burger, vóór en tijdens het coronatijdperk. Hij beseft maar al te goed dat fictie en realiteit niet ver uit elkaar liggen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Wuhan Connectie – H.G. Plecker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *