Selecteer een pagina

De zoektocht naar een visioen – Daniël van den Hurk

22.92

De zoektocht naar een visioen neemt je mee op een spirituele reis, om je buitenzintuigelijke waarnemingen tot leven te wekken waardoor je weer geloof gaat hechten aan jouw ware natuur.

ISBN: 9781913980375
Aantal blz: 228
Paperback met kleurentekeningen

Beschrijving

De zoektocht naar een visioen neemt je mee op een spirituele reis, om je buitenzintuigelijke waarnemingen tot leven te wekken waardoor je weer geloof gaat hechten aan jouw ware natuur.
Jij bent de ontdekkingsreiziger en de essentie van je ziel geeft je leiding. Je verleden heeft vele zaadjes voortgebracht, die nu op het punt staan om uit te bloeien tot een weelderige tuin vol prachtige bloemen. Dit boek beschrijft de uitdaging om je leven een andere wending te geven. Deze uitdaging zijn je hartverlangens, die de essentie vormen van jouw bestaan. Je leert contact maken met de kracht van onvoorwaardelijke liefde, waardoor je jezelf kunt vergeven voor de momenten dat jij jezelf niet vertrouwde.

Dit boek is geschreven vanuit de energie van de natuurlijke wereld, die je bewust wil maken van jouw unieke kracht. Door middel van oefeningen herstel je het contact met je lichaam, waardoor je relatie met je Hart wordt versterkt.

Uit eigen vrije wil diende Daniël van den Hurk bij het korps commandotroepen. Daarna koos hij voor de politie en na zijn politieopleiding in 1980 werd hij tewerk gesteld in Best. Hij heeft ongeveer 11 jaar gewerkt bij een rechercheafdeling, die geheime missies vervulde.
Wat in zijn leven altijd belangrijk is geweest, is de ruimte tussen woorden. Hij is altijd op avontuur gegaan en heeft paden bewandeld die werden verboden. Hij wist dat er meer was dan alleen wat bekend was en wat bewezen kon worden.
Daniël is een geboren verteller en zijn lezingen trekken heel wat volk. Zijn levensfilosofie spreekt veel mensen aan en doet hen nadenken over de keuzes die zij in het leven gemaakt hebben of nog moeten maken. De warmhartelijkheid van deze man stemt je rustig, inspireert je en geeft je een gelukkig gevoel. De zoektocht naar een visioen is dan ook een boek voor iedereen die in deze wereld een beetje het Noorden kwijt is en graag bij de hand wordt genomen om de volgende stap te zetten.
Het is een alternatieve manier van denken, inspirerend en hoopgevend.

Extra informatie

Gewicht 520 g
Afmetingen 22.5 × 15 × 2 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De zoektocht naar een visioen – Daniël van den Hurk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *