Selecteer een pagina

Een dodelijk geschenk uit de hemel – Chris Delaet

18.33

Commissaris Jessie De Roover gaat naar haar familie in Mol voor een laat Nieuwjaarsfeest en schiet de lokale politie ter hulp bij de homejacking. Maar er is meer aan de hand en Jessie smijt zich in het onderzoek waardoor ze gescheiden wordt van haar gezin. Jessie raakt verscheurd door de vele gebeurtenissen zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ze wordt heen en weer geslingerd tussen haar gezin in Antwerpen en haar werk in Mol.

ISBN: 9781913980450
Aantal blz.: 274
Paperback

Beschrijving

Een dodelijk geschenk uit de hemel – Chris Delaet

Ellen Hartman is op weg naar huis om haar partner Hannah ten huwelijk te vragen. Als ze thuiskomt treft ze haar aan handen en voeten gebonden aan op de bank. Een man is hun huis binnengedrongen en houdt hen gegijzeld. Hij lijkt uit te zijn op hun geld maar niets is wat het lijkt. Ellen overleeft de homejacking niet.

Commissaris Jessie De Roover gaat naar haar familie in Mol voor een laat Nieuwjaarsfeest en schiet de lokale politie ter hulp bij de homejacking. Maar er is meer aan de hand en Jessie smijt zich in het onderzoek waardoor ze gescheiden wordt van haar gezin.

Enkele dagen na de homejacking drijft er een lichaam de jachthaven binnen en komen de jachteigenaars Philippe en Andreas in beeld.

Jessie raakt verscheurd door de vele gebeurtenissen zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ze wordt heen en weer geslingerd tussen haar gezin in Antwerpen en haar werk in Mol.

De dader had een plan, alleen staat Marieke, de zus van Ellen, nog in de weg om zijn doel te bereiken. Hij maakt misbruik van haar vertrouwen en neemt haar mee op de Sas4-Toren te Dessel voor een prachtig uitzicht.

 

Chris Delaet werd geboren in Mol, waar ze nog altijd woont. Ze is getrouwd en heeft een gezin met twee volwassen kinderen. Ze pendelt dagelijks naar Antwerpen waar ze zich, samen met haar team van jobcoaches, met passie inzet voor de meest kwetsbare mensen op de arbeidsmarkt.

Extra informatie

Gewicht 450 g
Afmetingen 22.5 × 15 × 2.4 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Een dodelijk geschenk uit de hemel – Chris Delaet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…