Eindige Hemel – Ruben Sinnaeve

18.33

Na de gebeurtenissen in ‘Gids naar Nergens’ lijkt alles hopeloos voor Lieze, die ver van huis voor dood was achtergelaten. Met haar verstand, pure wilskracht, en hulp van haar vrienden, staat ze terug op om een weg naar huis te zoeken.

Hoe ver ze ook gaat, haar doel lijkt altijd net buiten bereik. Zowel tegenslag als steun komen soms uit onverwachte hoeken, waar ze ook heen gaat. En Nergens blijft hoe dan ook vol verrassingen.

Aantal blz: 260
Vorm: paperback
ISBN: 9781913980177

Beschrijving

Synopsis

Na de gebeurtenissen in Gids naar Nergens lijkt alles hopeloos voor Lieze, die ver van huis voor dood was achtergelaten. Met haar verstand, pure wilskracht, en hulp van haar vrienden, staat ze terug op om een weg naar huis te zoeken.

Hoe ver ze ook gaat, haar doel lijkt altijd net buiten bereik. Zowel tegenslag als steun komen soms uit onverwachte hoek, waar ze ook heen gaat. En Nergens blijft hoe dan ook vol verrassingen.

Lieze beleeft ook in dit boek weer de meest waanzinnige avonturen in een wereld vol vreemde wezens, verbluffende locaties, angstaanjagende vijanden, maar ook trouwe vrienden. Zal Lieze in Eindige Hemel haar weg weer naar huis vinden en eindelijk Nergens achter zich kunnen laten? Je leest het in dit boek.

 

Bio

Ruben Sinnaeve werd geboren in 1999 en woont in Hertsberge. Hij studeert fysica, beklimt rotsen en beoefent zwaardvechten, en is niet bang om dat in zijn verhalen te verwerken. Ruben is een meesterlijk verteller met een onbegrensde fantasie.  Na zijn debuut, Gids naar Nergens, kon hij niet stoppen met nadenken over hoe het verhaal van Lieze en haar reisgenoten zou verdergaan… Dit verhaal.

Extra informatie

Gewicht 425 g
Afmetingen 21 × 14.7 × 2.2 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eindige Hemel – Ruben Sinnaeve” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *