Selecteer een pagina

Geloof mij – Chris Christie

18.33

Als haar zoon een ernstig skiongeluk heeft en alle dokters de hoop hebben opgegeven is er één arts die clandestien in de kelders van Gasthuisberg een experimentele operatie uitvoert die het leven van Roderick redt. Geloof mij is het waargebeurde verhaal van Chris Christie waarmee ze hoop wil geven aan mensen in gelijkaardige situaties.

Aantal blz: 328
Vorm: paperback
ISBN: 9781913980139

Beschrijving

Synopsis

Tijdens een skivakantie springt Roderick in een ravijn en breekt hij zijn rug. In enkele fatale seconden wordt het leven van het ganse gezin verwoest. Hij wordt clandestien geopereerd in Gasthuisberg en de dokter red hierdoor zijn leven maar hij is echter verlamd. Ze worden geconfronteerd met onverklaarbare zaken en Roderick kan twee jaar later terug gaan. Door het ongeluk leert de moeder van Roderick de liefde van haar leven kennen en de levens van iedereen zullen voor altijd veranderen. Gebaseerd op waargebeurde feiten.

Chris Christie heeft met “Geloof mij” een verhaal neergeschreven over liefde en hoop en hoe in het leven alles voorbestemd is en dat soms het onmogelijke toch mogelijk is . Het is echter ook een verhaal over liefde , loslaten en het besef dat liefde soms niet genoeg is.

 

 

 

Bio

Chris heeft als interieurontwerpster een carrière van 35 jaar achter de rug met projecten in het binnen-en het buitenland.  Ze heeft veel gereisd en allerlei mensen ontmoet en met deze roman vertelt ze het exceptionele waargebeurde verhaal van haar zoon die ,met een gebroken ruggengraat na een skiongeval ,twee jaar later terug gaat.

 

Extra informatie

Gewicht 586 g
Afmetingen 22.5 × 15 × 2.8 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geloof mij – Chris Christie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *