Selecteer een pagina

Gids naar Nergens – Ruben Sinnaeve

(1 klantbeoordeling)

18.33

Fantastische wezens, spectaculaire gevechten en bijzondere vriendschappen. Gids naar Nergens is één groot avontuur. Dit debuut van Ruben Sinnaeve is ronduit magisch. Een absolute aanrader voor liefhebbers van dit genre.

Aantal blz.: 238
Druk: Paperback
ISBN: 9781916268524

Beschrijving

Gids naar Nergens van Ruben Sinnaeve

In Gids naar Nergens vindt een meisje een vreemd boek in een verboden bos. De volgende dag krijgt ze een raadselachtig bericht en belandt ze in een andere wereld. Het is geen veilig wonderland. Ze moet er vechten om te overleven en weet niet wie ze kan vertrouwen. Zij wil gewoon terug naar huis, maar er werken machten achter de schermen met andere plannen, en in al die samenzweringen staat zij centraal: Lieze, het stille meisje met het bijzondere boek.

 

Extra informatie

Gewicht 379 g

1 beoordeling voor Gids naar Nergens – Ruben Sinnaeve

 1. Joris

  Fantastischer dan Narnia, fenomenaler dan Avatar en zo indrukwekkend als Lord of the Rings. Dit debuut van Ruben Sinnaeve is ronduit magisch. Een absolute aanrader voor liefhebbers van dit genre.
  Ruben laat je meeleven met de avonturen van Lieze. Het laat je op geen moment los, telkens als je denkt dat je een rustpauze krijgt, breekt alle hel los en moet Lieze zien te overleven. Daarbij blijft ze dat kleine meisje dat niet onbeschadigd uit die confrontaties komt. Het is net deze breekbaarheid dat je als lezer zo nauw bij dit personage betrokken doet voelen. Je gaat voor haar supporteren, gaat haar ongewild adviseren en met haar meevoelen in moeilijke tijden. Een gevoelen dat sterker is dan jezelf. Gelukkig heeft Lieze een goed stel hersens en kan ze heel veel problemen zelf oplossen, een overlevingsinstinct en een gezonde portie mensenkennis, alhoewel dit in Nergens soms niet genoeg blijkt.
  Gids naar nergens is één groot avontuur, waarop gebeurtenissen elkaar in sneltreinvaart opvolgen. Het stopt niet. Je bent nog aan het bekomen van de ene scene en daar heb je de volgende lading spanning al.
  Je had het misschien al door, maar ik ben laaiend enthousiast over dit boek. Als je van “fantasy” houdt, dan is dit een boek dat je moet lezen. De korte zinnen in klare taal, maken dat je het allemaal voor je ziet gebeuren als in een film. Het is bangelijk hoe Ruben je meesleurt in dit avontuur van Lieze. Hij is een meesterlijk schrijver, een geniaal fantast, die niet moet onderdoen voor Tolkien of J.K. Rowling.
  Wow, groot respect voor deze twintiger uit Vlaanderen, waar we terecht fier op mogen zijn.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *