Selecteer een pagina

Hartenbreker King – Ila De Troyer

18.33

Leah is een jongvolwassen vrouw die verzot is op metal muziek. Samen met haar beste vriendin Morgane gaat ze naar een concert van de bekende Belgische metal band ‘Lure The Sirens’ die naast hun fantastische muziek vooral zo populair werden door hun aantrekkelijke looks. Als ze de King, de leider van de groep, leert kennen kan ze maar niet stoppen met aan hem te denken. Zo komt ze in een ingewikkelde maar ook wel intense en gepassioneerde relatie terecht.

Ila heeft een vlotte schrijfstijl en neemt de lezer mee in haar verhaal vanaf de eerste bladzijde.

ISBN: 9781913980276
Paperback
aantal blz: 208

Beschrijving

Hartenbreker King

Leah is een jongvolwassen vrouw die verzot is op metal muziek. Samen met haar beste vriendin Morgane gaat ze naar een concert van de bekende Belgische metal band ‘Lure The Sirens’ die naast hun fantastische muziek vooral zo populair werden door hun aantrekkelijke looks. In tegenstelling tot veel andere meiden is Leah vooral geïnteresseerd in de muziek die ze maken en draait het bij haar niet om het uiterlijk. Dat is natuurlijk voor ze King leert kennen, na een korte ontmoeting kan ze maar niet stoppen met aan hem te denken. Zo komt ze in een ingewikkelde maar ook wel intense en gepassioneerde relatie terecht.
King is de lead zanger van de band en heeft door vele problemen in zijn verleden een ingewikkelde en arrogante houding aangenomen. Hij balanceert op het randje van emotieloos te zijn. Ook heeft hij al vele harten gebroken, enkel en alleen maar omdat hij hier plezier uit haalt. Bij Leah is dit anders, voor haar voelt hij echt iets en wil hij zich beteren.
Max is de basgitarist van de band en de beste vriend van King. Stiekem heeft ook hij gevoelens voor Leah en probeert haar te beschermen van King zijn grofheid.
Wordt het een liefdesverhaal of is Leah een van de zoveel andere harten die King doet breken?

 

Ila De Troyer

Ik ben geboren in 1997 en woon in Galmaarden. Vorig jaar heb ik na een aantal zware periodes doorgemaakt te hebben, de liefde gevonden in het schrijven van verhalen. Al sinds mijn jongere jaren fantaseer ik graag over alles en nog wat, maar had nooit de moed om hier effectief iets mee te doen. Uiteindelijk besloot ik vorig jaar in April om mijn verhalen neer te pennen en in November had ik genoeg moed verzamelt om mijn blog op te starten. Na een aantal positieve reacties hierop ontvangen te hebben trok ik mijn stoute schoenen aan en stuurde mijn verhaal Hartenbreker King op naar Storyland. Schrijven was eerst een nieuwe hobby voor mij, maar op die korte tijd is het een levensbehoefte geworden. Ik kan niet meer zonder!

Extra informatie

Gewicht 354 g
Afmetingen 22.5 × 15 × 1.8 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hartenbreker King – Ila De Troyer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *