Selecteer een pagina

IJskoud gedumpt – Vivian Helena

18.33

In IJskoud gedumpt loopt het skiseizoen in het Franse Avoriaz ten einde. Kate wordt  door de politiecommissaris van Avoriaz hoogstpersoonlijk uitgenodigd om het seizoenseinde mee te vieren. Als er tijdens het feest een jonge vrouw vermoord wordt, neemt haar vakantie een compleet andere wending.

ISBN: 9781913980429
Aantal blz.: 212
Paperback

Beschrijving

In IJskoud gedumpt loopt het skiseizoen in het Franse Avoriaz ten einde. Het was een veelbewogen winter voor de mensen in het skidorp, en al helemaal voor Kate. Het gruwelijke avontuur in de sneeuwstorm achtervolgt haar nog steeds en ze heeft veel te verwerken. Haar relatie, die eerst zo veelbelovend was, verloopt totaal anders dan ze gehoopt had. Dan wordt ze door de politiecommissaris van Avoriaz hoogstpersoonlijk uitgenodigd om het seizoenseinde mee te vieren.
Een volledig betaalde reis, een paar dagen skiën en een leuk slotfeest, dat kan Kate niet weigeren en ze reist, met haar beste vriendin, af. In het skidorp ontmoet ze JP, de zoon van de commissaris, die met een bijzonder verleden worstelt. Als er tijdens het feest een jonge vrouw vermoord wordt, neemt haar vakantie een compleet andere wending.

Vivian woont in het noorden van Antwerpen sinds ze negen is maar daarvoor heeft ze zes jaar in Zwitserland gewoond. Vanaf dan verliefd op de sneeuw en de bergen, reist ze sindsdien elk jaar nog naar “haar tweede thuis” in het skigebied Les Portes du Soleil. Met het schijven van deze misdaadroman komen haar twee passies, wintersport en schrijven, tot één geheel. IJskoud gedumpt is het vervolg op het eerder verschenen verhaal IJskoud vermoord.

Extra informatie

Gewicht 371 g
Afmetingen 22.5 × 15 × 1.8 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IJskoud gedumpt – Vivian Helena” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…