Selecteer een pagina

Kat(rina) – Marjolein Claeys

18.33

Katrina is zeventien jaar en staat te trappelen om het huis uit te gaan. Vroeger had ze een idyllische jeugd, maar alles was opeens veranderd en Katrina wist nog steeds niet waarom. Zodra ze achttien is, loopt ze weg van huis naar haar oma. Maar daarmee zijn haar spoken niet opgelost
“Katrina” is een echt “girly”-boek voor jongvolwassenen, zo herkenbaar en waanzinnig knap geschreven.

Aantal blz: 306
ISBN: 9781916268562

Beschrijving

Kat(rina) door Marjolein Claeys

Katrina is zeventien jaar en staat te trappelen om het huis uit te gaan. Vroeger had ze een idyllische jeugd, maar alles was opeens veranderd en Katrina wist nog steeds niet waarom. Opeens werd ze opgesloten in haar kamer, zag ze haar moeder nog maar nauwelijks en mocht ze niets meer doen; alleen naar school en op haar kamer zitten.

Thuis is ze Katrina, de brave dochter die doet wat er gevraagd wordt en niet meer of minder. Op school is ze Kat, een levendige jonge vrouw vol dromen.

Zodra ze achttien is, loopt ze weg van huis naar haar oma. Maar daarmee zijn haar spoken niet opgelost en samen met haar oma, haar beste vriendin Layla en haar vriend Igor ontdekt ze wie haar moeder echt is en wat er met haar afwezige vader gebeurd is.

“Katrina” is een echt “girly”-boek voor jongvolwassenen, zo herkenbaar en waanzinnig knap geschreven.

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 521 g
Afmetingen 15 × 22.5 × 2.8 cm
ISBN

9781916268562

Aantal bladzijden

306

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kat(rina) – Marjolein Claeys” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *