Selecteer een pagina

Lief voor jezelf – Ellen Hartl

18.33

Spiritualiteit doordrenkt het leven van Ellen Hartl. In haar boek: Lief voor jezelf, geeft Ellen Hartl de wijsheid die ze zelf heeft vergaard.

Spiritualiteit doordrenkt het leven van Ellen Hartl. Het is één van haar passies. Ze ervaart de kracht, liefde en wijsheid door met de cyclus van de maan en de seizoenen mee te leven.  Ellen geeft lezingen, workshops en voordrachten over zelfzorg en zelfliefde waaruit vrouwen kracht kunnen putten en meer voller kunnen genieten van het leven.

Aantal blz.: 216
Druk: paperback
ISBN: 9781913980108

Beschrijving

Lief voor jezelf

 

“Meer zelfzorg en zelfliefde in je leven toelaten en integreren, is het beste geschenk dat je jezelf kan geven.”

Het boek, Lief voor jezelf, is nagenoeg een magische handleiding voor het implementeren van zelfzorg en zelfliefde in je leven. Naast verhelderende inzichten die Ellen geeft, staat het boek vol oefeningen, meditaties, technieken en rituelen waarmee je op een praktische wijze zelfzorg en zelfliefde kan aanwenden in je dagelijkse leven. Deze zijn allemaal gemakkelijk en meteen uitvoerbaar zonder dat je je leven op pauze moet zetten. Het is praktisch toegepaste spiritualiteit voor iedereen. De band met je lichaam verbeteren, je emoties doorgronden, je gedachten onderzoeken en je weg vinden naar meer plezier, genot en voldoening, zijn enkele punten die aan bod komen. Door het gebruik van affirmaties doorheen het boek, krijgt je persoonlijke groei nog een extra steun. Meer zelfzorg en zelfliefde in je leven toelaten en integreren, is het beste geschenk dat je jezelf kan geven.

Ellen Hartl

Ellen Hartl is doordrongen van spiritualiteit; dit is de manier waarop ze het leven aanschouwt. Al van kindsbeen af ziet ze de wereld met grote ogen door een spirituele bril. Sinds 2010 deelt ze haar wijsheid en inzichten als spiritueel coach om anderen te helpen. Ellen is praktisch ingesteld en wil de wereld tonen dat spiritualiteit ook zeer praktisch en hedendaags kan zijn. Ze gebruikt daarvoor graag de term Spiritualiteit op hoge hakken.
Ze volgde verscheidene opleidingen, maar vooral de natuur en het leven zelf brachten haar de belangrijkste wijsheden en inzichten. Ellen houdt integriteit en authenticiteit hoog in het vaandel en daar leeft ze ook naar. Ze beoefent wat ze uitdraagt, meestal met een kopje thee in de hand.

 

 

Extra informatie

Gewicht 350 g
Afmetingen 15 × 22.5 × 1.3 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lief voor jezelf – Ellen Hartl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *