Selecteer een pagina

Nicole en Linda – Paul Desmedt

18.33

Nicole en Linda zijn de beste vriendinnen. Ze zijn erg verschillend zijn, Nicole is schrijfster en Linda is dokter, toch hebben ze een unieke band. Een band die vooral op humor gebaseerd is. Ze vinden dat ze met alles moeten kunnen lachen. De soms hilarische telefoongesprekken van Nicole en Linda werden opgetekend door Paul Desmedt.

Aantal blz: 202
Druk: Paperback
ISBN: 9781913980146

Beschrijving

Nicole en Linda zijn de beste vriendinnen. Ze zijn erg verschillend zijn, Nicole is schrijfster en Linda is dokter, toch hebben ze een unieke band. Een band die vooral op humor gebaseerd is. Ze vinden dat ze met alles moeten kunnen lachen. Ze vertellen elkaar alles.
Hun leven kabbelde rustig voort, tot het door de corona epidemie overhoop gehaald werd. Niemand is immuun voor de ellende die corona met zich meegebracht heeft. Niettemin nemen ze de uitdaging van het virus aan. Ze voeren cassante gesprekken waarmee ze het virus de loef proberen af te steken, met een lach en een traan. Hun verhaal loopt van 8 november 2019 tot 6 april 2022. Ze zagen en klagen maar ze proberen ook hun zegeningen te tellen. Tot het noodlot toeslaat.

De boeken van Paul Desmedt getuigen van diepgaande mensenkennis, observatievermogen en relativering. Bekijk de telefonische conversaties van Nicole en Linda als buitenstaander en je zal moeilijk je lach kunnen inhouden. Soms uitvergroot en hilarisch, soms vertederend of zelfs pijnlijk, Nicole en Linda is een boek dat je niet onberoerd laat.

 

Paul Desmedt (Erembodegem, 1961) is personeelsdirecteur bij Metro Services, een belangrijk dienstverlenend bedrijf in het Brusselse. Paul debuteerde in 2000 met zijn kroniek Scènes op het Werk en brak door met Het Jaar van Sabine. Na vele jaren heeft hij de pen weer ter hand genomen, en hij heeft zich laten inspireren door enkele dames uit zijn omgeving die intensief met elkaar communiceren. Op die manier heeft hij de impact van corona op ons dagelijks leven kunnen capteren. Paul heeft oog voor het lief en voor het leed.

Extra informatie

Gewicht 352 g
Afmetingen 15 × 22.5 × 1.8 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nicole en Linda – Paul Desmedt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *