Selecteer een pagina

Opsporingsteam Schoten – Marc Perneel

22.92

Opsporingsteam Schoten behandeld 4 dossiers, 4 spannende verhalen waarin het rechercheteam van de gemeente Schoten tot het uiterste moet gaan om daders te vinden. Een spannende thriller met als rode draad het liefdesleven van Vicky, één van de teamleden.

Blz: 616
ISBN: 9781916268579

Beschrijving

Opsporingsteam Schoten

SYNOPSIS

De gemeente Schoten wordt opgeschrikt door een moord. Wat lijkt op een moord door relatieproblemen, ligt ver van de waarheid. Het Opsporingsteam Schoten, onder leiding van commissaris De Bruyckere, komt ongewild in aanraking met de sterk georganiseerde Albanese maffia.

Zo begint het eerste intrigerende verhaal van dit boek, maar het Opsporingsteam Schoten heeft nog drie andere straffe zaken te behandelen: verdwijningen in Schoten, georganiseerde misdaad en de moord op Hortence Bihri.

Doorheen dit alles leren we ook Vicky kennen, de enige vrouwelijke inspecteur van het team; gevoelig en empathisch. Iemand waarvan je graag een dikke knuffel zou krijgen, maar die echt wel haar mannetje weet te staan.

Opsporingsteam Schoten, 4 spannende verhalen met de romances van Vicky als rode draad.

BIO

Marc Perneel (°1953) was professioneel actief als psychotherapeut en coach. Naast zijn praktijk was en is hij nog steeds actief in de natuur; bio-groentetuin en bosonderhoud. De rode draad in zijn leven is het zoeken naar diepere betekenissen en het begrijpen van menselijke gedachtegangen. Naarmate hij zijn professioneel leven achter zich liet, ontstond er ruimte voor spannende detectiveverhalen en intrigerende romans.

 

TRAILER

 

Extra informatie

Gewicht 930 g
Afmetingen 223 × 150 × 48 cm
Aantal bladzijden

615

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opsporingsteam Schoten – Marc Perneel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *