Selecteer een pagina

Perongelukkig – Silke Jansen

19.98

Weer gelukkig worden in je werk, je relatie, seks, kortom: je leven. Gelukkig zijn heb je zelf in de hand en mits een beetje zelfstudie en oefening lacht het leven je weer toe. Silke Jansen, professioneel hulpverlener, seksuologe en docent, heeft een tien stappenplan voor je klaar om “Perongelukkig” weer gelukkig te zijn. De praktijkgids naar geluk, weldra beschikbaar in de boekhandel en online. Uitgegeven door Uitgeverij StoryLand en met een strak cover design van MaryDes Designs

Aantal blz.: 114
ISBN: 9 781913 980016

Beschrijving

Perongelukkig van Silke Jansen

ALS GE UW HART
NIMEER KUNT BEDWINGEN
MOETE GEWOON
INT DIEPE SPRINGEN

Over het worstelen met de wereld. Om op een bepaald moment in het leven perongeluk gelukkig te zijn. Om jezelf en anderen in vraag te stellen en te durven dromen, vooral te doen. Om in een maatschappij van kiezen en druk, de touwtjes in handen te nemen. Zonder al te veel moeite ook. Tien stappen om het leven uit te dagen en te focussen op energie en geluk. Een self-guide in relaties, tijd, lichaam, seks en doelen.

“Een sprankelend werk. Vlot, humoristisch en persoonlijk”.
Dr. Myriam Le Fevere de Ten Hove

Silke Jansen

De wereld en communicatie vindt ze uitdagend. Ze gaat graag op ontdekking en verlegt graag grenzen. De woorden spontaan, expressief, verwonderd en positief beschrijven haar volledig. En bovenal is ze een dromer, durver en doener.

Silke Jansen is psychotherapeut en seksuoloog. Relaties en uitdagingen rond seksualiteit zijn haar lievelingsterrein.

 

TRAILER

 

 

Extra informatie

Gewicht 250 g
Afmetingen 15 × 22.5 × 1.03 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Perongelukkig – Silke Jansen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *