Selecteer een pagina

Steek angst in je vijand – Hans J. Russelle

18.33

Steek angst in je vijand is een ijzingwekkend misdaadverhaal  van Hans J. Russelle over een gescheiden politie-inspecteur die tussen alle misdaadbestrijding door verliefd wordt.
blz: 316
ISBN: 9781913980191

Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Anno 2002. Sinds zijn echtscheiding lukt het Jack Deleyn goed om zijn werk te combineren met de deeltijdse opvoeding van zijn zoon Sammy. Samen met Axel Simoens vormt hij een onafscheidbaar rechercheteam bij de lokale politie.

Rachel, ook gescheiden, woont in Knokke-Heist samen met haar twee tienerdochters Juliette en Jennifer. Ook zij krijgt langzaam haar leven terug op de rails na een woelige periode.

Het lot, een beetje geluk en een toevallig radiospotje voor een datingsite brengt hen samen, het begin van een spannende relatie.

Wanneer het nichtje van de Procureur het slachtoffer wordt van een drieste roofoverval, gaan Jack en Axel op jacht naar de meedogenloze crimineel Bogdan Petrov, alias de Bulgaar.

Maar is hij wel de dader? En wat als de prooi de rollen ineens omkeert en zelf op jacht gaat, waarbij niemand nog veilig is? Steekt hij de angst in zijn vijand? En kan de liefde dat alles ook wel overwinnen?

 

Over de auteur:

Hans J. Russelle is geboren in Veurne maar woont samen met zijn echtgenote net over de grens in Nederland, in de buurt van Sluis. Een ideale locatie om er van de rust te genieten, met zijn honden te wandelen en er boeken te schrijven. Hij streeft ernaar om een evenwicht te vinden tussen een prettige roman en een spannend misdaadverhaal. De personages zijn geen superhelden, maar gewone mensen in herkenbare situaties. Met een nog altijd actieve loopbaan bij de politie van 25 jaar, waarvan 20 jaar bij de recherche, heeft hij ondertussen meer dan genoeg inspiratie voor nog een aantal vervolgverhalen.

Extra informatie

Gewicht 580 g
Afmetingen 22.5 × 15 × 2.7 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steek angst in je vijand – Hans J. Russelle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *