Selecteer een pagina

Vijf minuten voorsprong – Dorien Van Gelder

18.33

In Vijf minuten voorsprong reizen vier vrienden samen af naar een verlaten eiland ter hoogte van Zuid-Thailand. Wanneer echter een van hen in de problemen raakt, blijkt de geschreven geschiedenis slechts een deel van het eiland – en de geheimen van de vier vrienden – prijs te geven. Het gevolg? Een bloedstollend kat- en muisspel waarbij er hoe dan ook slachtoffers zullen vallen.

ISBN: 9781913980399
Aantal blz.: 248
Paperback

Beschrijving

In Vijf minuten voorsprong van Dorien Van Gelder reizen vier vrienden samen af naar een verlaten eiland ter hoogte van Zuid-Thailand. De interesse van de groep voor het eiland komt voort uit een bizarre, donkere geschiedenis die erachter schuilt. Wanneer echter een van hen in de problemen raakt, blijkt de geschreven geschiedenis slechts een deel van het eiland – en de geheimen van de vier vrienden – prijs te geven. Het gevolg? Een bloedstollend kat- en muisspel waarbij er hoe dan ook slachtoffers zullen vallen. Wie overleeft om de geschiedenis na te vertellen?

Dorien Van Gelder werd geboren in 1995 in Lier, in de provincie Antwerpen. Na het behalen van haar Master in het Toerisme aan de KU Leuven ging ze samenwonen met haar vriendin in het gezellige Affligem, in de provincie Vlaams-Brabant. Als voltijdse job stelt Dorien reizen samen naar Scandinavië, waarbij ze haar passie graag deelt met menig liefhebber van het Hoge Noorden. Naast een droomjob uitoefenen waarbij ze geregeld naar het noorden afreist, stond eveneens het schrijven van een jeugdthriller erg hoog op haar bucketlist. Ze treedt hiermee graag in de voetsporen van haar grootvader Wim Van Gelder, een volksschrijver met meer dan honderd boeken op zijn palmares.

Extra informatie

Gewicht 432 g
Afmetingen 22.5 × 15 × 2 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vijf minuten voorsprong – Dorien Van Gelder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *