Selecteer een pagina

Vlucht – Saskia Lauwagie

20.18

Een huwelijk wordt bedreigd door een andere vrouw. Het gevecht om haar man escaleert en neemt waanzinnige proporties aan.  Vlucht is een boek over de demonen van het leven die jouw gezin kunnen bedreigen. Is samenblijven even moedig als scheiden? In plaatst van te vluchten, beslist Laura om te blijven want ze is van mening dat een genadeloze vrouw zoals Petra een genadeloze tegenstandster verdient.Een boek over de demonen van het leven die jouw gezin kunnen bedreigen. Is samenblijven even moedig als scheiden? In plaatst van te vluchten, beslist Laura om te blijven want ze is van mening dat een genadeloze vrouw zoals Petra een genadeloze tegenstandster verdient.

Aantal blz: 489
Druk: paperback
ISBN: 9781913980184

Beschrijving

VLUCHT

Tijdens een blind date ontmoet Laura de man van haar leven. Lorenzo wordt haar veilige haven en geeft Laura de rust die ze zoekt. Ze blijken twee tegenpolen te zijn die onbewust uit elkaar groeien. Hierdoor zoekt Lorenzo aandacht en vertier bij een andere vrouw, Petra. Lorenzo en Laura beslissen om hun huwelijk een kans te geven. Dit geheel tegen de zin van Petra die Lorenzo blijft bespelen en manipuleren.

Door de corona zitten Lorenzo en Laura gedwongen vaker thuis. Dit kan hun huwelijk redden of breken. Het wordt een hele uitdaging wanneer Petra te pas en te onpas voor theatrale scènes aan hun woning zorgt.

Is samenblijven even moedig als scheiden? In plaats van te vluchten, beslist Laura om te blijven. Ze is van mening dat een genadeloze vrouw zoals Petra een genadeloze tegenstandster verdient.

Waar trek je de grens als je veilige haven wordt omgebouwd tot een circus die compleet uit de hand dreigt te lopen…

“Vlucht” is een fictief verhaal op waarheid gebaseerd.

 

 

OVER SASKIA LAUWAGIE

Saskia Lauwagie woont samen met haar man en zoon in Oedelem nabij Brugge. Ze is een vrouw met heel wat levenservaring. Al van kinds af schreef ze veel, maar ontbrak het haar aan tijd om deze passie uit te werken. Tijdens de corona kwamen veel vrije dagen op haar af en besloot ze voor haar jeugddroom te gaan. Opnieuw vond ze rust en plezier in het schrijven. Het gaf haar de mogelijkheid om moeilijke gebeurtenissen te verwerken.

Extra informatie

Gewicht 730 g
Afmetingen 22.5 × 15 × 3.7 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vlucht – Saskia Lauwagie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *