Nizara – Marjolein Claeys

22.92

De gekrachtigden vormen een klein deel van de bevolking op het eiland Nizara.  Zij kunnen de elementen manipuleren, genezen met een handopleg of hebben nauw contact met dieren. Lees dit spannend boek en ontdek waarom één voor één Gekrachtigden verdwijnen. Zal het tij nog gekeerd kunnen worden?

Paperback
ISBN: 9781913980238
Aantal blz: 582

Beschrijving

Nizara

Liora, Shaoma en Denno hebben alle drie hetzelfde geheim, een geheim dat ze delen met een klein deel van de populatie op het eiland Nizara: ze maken deel uit van de Gekrachtigden. Zij kunnen de elementen manipuleren, genezen met een handopleg of hebben nauw contact met dieren. Dit geheim wordt angstvallig verzwegen maar toch beginnen er één voor één Gekrachtigden te verdwijnen. Elk op zich geraken ze verwikkeld in een complot en moeten ze beslissen hoe ver ze willen gaan voor hun vrijheid. Een gevecht ontketent, een gevecht voor gelijkheid, een gevecht voor vrijheid, een gevecht voor hun bestaansrecht…

 

Marjolein Claeys

Marjolein is opgegroeid in Wondelgem bij Gent en is al vroeg beginnen schrijven met verhalen over eekhoorntjes. Ze vond het leuk om haar fantasie de vrije loop te kunnen laten en heeft haar passie voor schrijven nooit verloren. Ze heeft de gave om in vlot leesbare taal en met schitterende dialogen een realistische scene neer te pennen. Als lezer leef je mee met de personages, je wordt in het verhaal gezogen en het laat je niet meer los. Met De Grekrachtigden van Nizara brengt ze haar tweede boek uit, maar haar debuut in Fantasy.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nizara – Marjolein Claeys” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…